6.8.13

"pikkusten" konfirmaatiota

Tosiaan viikonloppu meni vaan lepäillessä ja rippileiristä selviytymisessä... No eivaan:D:D Oltiin vikana iltana pottista.(Jos joku ei tiedä,niin se on sellane ulkoleikki jossa lähes kaikki on sallittua,paitsi potkiminen,raapiminen ja pureminen... Siinä on kaks joukkuetta ja molempien kotipaikassa on saavi. Ja tarkotuksena on saada pallo vastustajan saaviin.) Siellä ny ei kovinkaan pahasti sattunu,mitä ny naarmuja ja mustelmia. Paitsi yhdellä tytöllä naksahti niska ja se ei saanu liikutettua päätä,mut onneks se parani tosi noppeesti!c: Mutta niin asiaan...:D Siinä pottiksessa joku juos olkapää edellä mun solisluuhun ja siitä asti se on ollut hieman kippee jos siihen koskee.. Siis tuntuu,että ois mustelma,mut ei näy mitään.

Mutta niin sunnuntaina heräsin kaheksalta laittamaan hiuksia ja meikkaamaan,että ehin yheksäks kirkkoon. Olin edellisenä päivänä ostanut yhden ison ruusukimpun,josta jaan ruusut mun ryhmäläisille. Sitten aamulla joskus kakskyt vaille yheksän tajusin,että ne on vieläkin yhtenä kimppuna ja aloin sit jakamaan niitä ja tein noppeesti pienet kortit. No sit tuli vähän kiire,kun ei mulla ollu vielä ees mekkoa päällä. Noppeesti mekko niskaan ja kohti kirkkoa,onneks olin kuitenkin ajoissa! Puol kymmeneltä valokuvaaja tuli ottamaan konfirmaatio kuvan koko ryhmästä. Oli aika mielenkiintosta yrittää seistä muiden isosten kanssa keikkuvalla penkillä korkkarit jalassa... No mut ilman mittää kaatumisia selvittiin. Sitten mentiin ulos ja ootettiin,että saatin lupa tulla sissään(mentiin siis kulkueena kirkkoon). Sitten mentiin normi konfisjumalanpalveluksen mukaan ja ehtoollisen aikana isoset laulo urkuparvella ja kanttori säesti sähköpianolla. Noh yhessä vaiheessa kesken laulun yks isosista vahingossa potkas johdon irti joten soitto loppu,mut se saatiin takasin ilman mittää suurempaa hämminkiä. Lapsoset(okei,ei ne enää lapsia oo c:) saatiin konfirmoitua ja mentiin taas kulkueena pois ja sit kävin antamassa ryhmäläisille ruusut ja sain yhdeltä ihanaiselta itekki ruusun!c: <3 

Päästiin kuin päästiinkin laulamaan riparilaisille! Edellisenä iltana mietittiin ja yritettiin saada kyytiä,mutta eeeei. Sitten ennen konfis kirkon alkua Miisa kysyy äitiltään ja se suostu,mut vaan viis isosta lähti laulamaan. Mut hyvin laulut meni.:)

ONNEA KAIKILLE KONFIRMOIDUILLE!:)


(Kuva googlen kuvahausta)

Woou.... Torstaina alkaa opiskelu lukiossa... Hurjaa,jännittää ihan kivasti ja oon ihan pihalla koko lukiosta.:C Toivottavasti saan siellä sit enemmän kiinni lukio toiminnasta. Suurin osa kirjoista tuli tänään ja loput sitten varmaan ens kuussa. 

Käykäähän heittelee kysymyksiä(tai ees yks) TÄNNE. kiitos!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)