3.12.13

3.LUUKKU

Kolmannesta luukusta löytyy....:
JOULUTORTUN TAITTELUOHJEITA!
Hieman jouluisempaan mennään siis.:)

I.Normaali tähtitorttu.

Teen nämä ohjeet siis paperilla ja sinitarralla...:D:D

1. Leikkaa suorakulmion muotoisesta torttutaikinasta 2 neliötä.

2.Leikkaa kuvan mukaisesti kulmista MELKEIN keskelle.

Numeroin sakarat helpottaakseni ymmärtämistä.:)

3. Taita 1 sakara keskelle. Jos haluat voit kostuttaa keskustaa 
vedellä hieman(auttaa pysymään kiinni)

4.Sen jälkeen kostuta 1 sakaran pää ja taita 3 sakara päälle.

5. Kostuta 3 sakaran pää ja taita 5 sakara päälle.

6. Kostuta 5 sakara ja taita 7 sakara päälle.
7.Eikun hillo päälle ja uuniin! Toki voi tehdä myös niin että ensin hillo ja sitten taittelu.:)


II Lahjapakettitorttu(keksin nimen itse:P).

1.Leikkaa kuvan mukaisesti.

2.Taita 1 kulman ulommainen osa keskelle(kostuta jos siltä tuntuu).

3. Taita 2 kulman ulommainen osa keskelle 1:sen päälle

4. Taita 3 kulman ulommainen osa keskelle 1:sen ja 2:sen päälle

5. Taita 4 kulman ulommainen osa 1:sen,2:sen ja 3:sen päälle.
(Tässäkin voi muunnella hillon/marmeladin paikkaa.)

III Enkelitorttu.

1.Leikkaa kuvanmukaisella tavalla.

2.Taita 7 sakara siiven alareunaksi keskelle.

3. Taita 4 sakara toisen siiven alareunaksi keskelle.

4.Laita hillo pyyhekumin osottamalle paikalle.

5.Taita 1 sakara enkelin pääksi keskelle.

6. Taita 2 sakara pään toiseksi puoleksi keskelle.



Mitä mieltä olitte? Aiotteko kokeilla?:)

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)