14.10.14

Blogikuukausi- 14.10

SkinPerfection vko 43- Explore

Oon niin täpinöissäni tästä uudesta ihonhoito tuotesarjasta,että sormet ovat syyhynneet koko viikonlopun ajan! 


Olen kärsinyt aknesta ala- ja yläasteen ajan,nyt (olen lukion toisella) ihoni on alkanut tasaantua. Vielä on jälkiä aknesta,arpia ja näppyjä. Olisi siis aivan älyttämän mahtavaa jos tämä tuotesarja saisi korjattua vieläkin punoittavat arvet!


Videossa on yleiskatsausta tuotteisiin.

Tässä vähän arviota ensivaikutelmista:

PAKKAUS: Tykkään todella paljon tuotteiden pahvipakkauksista! Vaikka en ole pinkin ystävä niin värivalinta ja muutenkin ulkonäkö saa aikaan "kalliin" vaikutelman. Kun pahvipakkaukset avasi paljastui sekä "halvan" että "kalliin" näköisiä tuotteita. Seerumin ja kosteuttavan päivävoiteen ulkomuodot ovat ylelliset ja todella kauniit! Mutta silmänympärysvoiteen ja kaunistavan päivävoiteen ulkonäkö oli minusta hieman halvan näköinen.


TUOKSU: Silmänympärysvoiteen ja kaunistavan päivävoiteen tuoksu oli mieto ja hyvin neutraali, mutta seerumin ja kosteuttavan päivävoiteen tuoksu oli voimakas ja hyvin hajuvesimäinen,mistä en itse henkilökohtaisesti paljoa pidä. Tuoksu ei ollut kuitenkaan sellainen,että en pystyisi tuotteita käyttämään.
Enemmän kerron tuotekohtaista tietoa, tiettyä tuotetta koskevissa postauksissa. Kaunistavasta päivävoiteesta tulee tällä viikolla arviota,sillä se on tämän viikon tuote.:)


2 kommenttia:

  1. hei haloooo riikka, sun tekstit ei näy mihinkään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halloota halloota anonyymi! Mulla on blogin muokkaus kesken,joten siitä johtuu;P

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)