19.10.14

Blogikuukausi- 19.10.

www.yourskinperfection.fi/profile/2010

"Tajusimpa tuossa,että kai sitä pittää esittäytyäkin!:D

Eli olen nuori naisen alku Pihtiputaalta(pienenpieni paikkakunta Keski-Suomessa).
Opiskelen tällä hetkellä lukiossa ja haaveenani olisi tulevaisuudessa tehdä töitä jollakin kauneusalalla,erityisesti maskeeraus kiinnostaa,mutta todennäköisesti taidot eivät riitä niin pitkälle, mutta saahan sitä haaveilla;)

Olen siis kamppaillut ihoni kanssa kauan,oikeastaan TODELLA kauan. Ala-asteella kasvoihini alkoi ilmestyä pieniä näppyjä ja siitä ajan kuluessa isoja ja kipeitä finnejä ja muita epäpuhtauksia. Yläasteella kasvoni olivat hirveässä kunnossa,itsetunto laski kuin lehmän häntä. Koululääkärillä sitten mainitsin asiasta ja sain lääkekuurin(en muista mikä) ja sellaisen geelin jota levitettiin kasvoille. Ei auttanut.Turhauduin ja annoin asian olla.

Viime joulun aikoihin kuitenkin kävin lääkärillä ja sain toisenlaisen lääkekuurin(tetrasykliini) ja basiron nimistä geeliä. Ei auttanut nekään yhtään ja olin luovuttaa taas. Kesän aikana sitten luin paljon ihosta ja ihonhoidosta,kehitin oman ihonhoito rutiinini ja pidin siitä kiinni. Kokeilin vaikka mitä pesuaineita ja kasvovesiä ja rasvoja, kunnes löysin itselleni eniten sopivat! Yves Rocherilta ostin kevyesti kuorivan geelipesun,kasvoveden ja kasvorasvan, jotka oli tarkoitettu epäpuhtaalle iholle. Nykyään kasvoilleni tulee vain silloin tällöin finnejä(se on vähän verrattuna aikaisempaan,jolloin kasvoillani oli aina jotain kymmenkunta finniä.....) ja kasvojen iho on muutenkin paljon kivuttomampi. Eniten minulla on nykyään ongelmana mustapäät,joita löytyy sitten kunnon armeija, saa vinkata jotain tehokkaita(hellävaraisia) aineita!:) Toisena ongelmana on aknen jättämät arvet,jotka punoittavat ikävästi. Siihen vinkkinä sainkin täältä timanttihionnan,saa antaa muitankin vinkkejä!:):)

Mun on hankala löytää itselleni sopivaa kosteusvoidetta kasvoille, koska tuntuu että ne jotka kosteuttaisi kasvojen ihoa tarpeeksi saavat aikaan myös lisää finnejä ja niitä en halua. Tuo yves rocherin voide on ihan jees kosteuttava,mutta kasvoni tarvitsevat lisää kosteutusta....

Siinäpä oli vähän taustatarinaa ihostani,toivottavasti ette järkyttynyt. Kuvia ei siltä ajalta löydy,mikä on ihan ymmärrettävää...:)
Innolla odotan,että onko nämä SkinPerfection tuotteet vastaus kosteutta huutavaan ,mutta herkästi näppylöityvään ihooni! Ainakin vielä näyttää oikein lupaavalta!:)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)