5.10.14

Blogikuukausi- 5.10.

5 asiaa jotka v*tuttaa

1. Ihmiset, jotka murskaa toisten itsetuntoa kohottamalla omaansa.
 Esim. Henkilö A keskustelee henkilön B kanssa tekemistää maalauksista. B kertoo A:lle ,että on todella tyytyväinen omaansa ja näyttää tätä B:lle. B katsoo työtä vähän aikaa ja sanoo "Minusta se on tylsä,se kaipaa jotain. Katsoppa mun työtä siinä on sitä jotain mikä puuttuu sinun työstä" Sitten se B kuvittelee,että A alkaa kehumaan hänen työtää ja kun näin ei tapahtu B suuttuu ja jos sitten A kehuu B leijuu niin korkeilla pilvissä,että avaruus jo häämöttää. Tähän kastii kuuluu myös henkilöt jotka kuvittelevat olevansa parempia kuin muut.


2. Kaksnaamaisuus
Tämä. On tähänkin tullu valitettavasti törmättyä. Mun mielestä on todella kuvottavaa kuunnella ja nähdä sellaisia tapauksia,joissa henkilö haukkuu ja valittaa eräästä toisesta henkilöstä silloin kun muita ihmisiä ei ole lähettyvillä. Sitten kun nämä kaksi henkilöä on samassa tilassa he on kuin maailman parhaimmat kaverit. MITÄ?! Tulee sellainen olo,että haluaakohan se valittaja sitten saada minut ajattelemaan niin siitä toisesta vai esittääköhän se sitten sille toiselle,en ymmärrä. Mielummin sitten vaikka jättäs olematta sen toisen henkilön seurassa.


3. Kun vessapaperirulla on väärinpäin telineessä
Se on ärsyttävää!4. Se kun joku alkaa jutella sulle ja juttua riittää,mutta kun itse aloittaa juttelemisen sitä jotakin ei kiinnosta
AAAAAAAAAAAARGH! Oonko sit vaan silloin kiinnostava kun toisella henkilöllä on tylsää tai ei ketään muuta kelle jutella? Vai kuvittelenko vaan? I don't know. Pitäkää tunkkinne saatana!:D


5. Kun ihmiset mässyttää tai puhuu ruoka suussa
Pienempänä harrastin valitettavasti tuota jälkimmäistä,mutta siitä valitettiin aina niin nyt oon saanut sitä onneks karsittua pois,koska se on vaan niin raivostuttavaa jos joku ihminen laittaa eka ruokaa suuhun ja vielä haukkaa puolikkaan leivä suuhun ja alkaa puhumaan sulle ja siitä ei saa mittää selvää ja ruokaa lentää... ARGH. Sama pätee sit mässyttämiseen, MIKS EI VOI SYÖDÄ SUU KIINNI NII EI KUULU SE SAAKELIN ÄRSYTTÄVÄ ÄÄNI?! Ja sit on nää tyypit jotka taitaa mässyttämisen myös suu kiinni,WTF?!


MITKÄ ON TEIDÄ 5 ASIAA JOTKA V*TUTTAA?;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)