10.11.14

Hei hei mitä kuuluu?Hei! Mitäs teille lukijoille kuuluu? Ois oikeesti kiva, jos kertoilisitte tonne alas kommenttiboxiin, miten syksy on menny. :--)

Mulla on mennyt lähinnä vaan netflixin ja koulun kanssa. Eli aikas tylsää, stressiä,stressiä ja stressiä. Nyt on koulussa ihanan löysä jakso! Vaan kolme kurssia: yhteiskuntaoppi, psykologia ja fysiikka. Ei kyllä mitään hajua mitä tuolla fysiikan 2 kurssilla teen, mutta menköön nyt! :D

Kivana lisänä tässä on ollut juuri tuo Skin perfection -challenge! Ihana fiilis jäi kyllä haasteesta.:))
Mitä piditte muuten Blogikuukaudesta? Minusta se jäi vähän vaisuksi ja oli kyllä yllättävän työläs! Ei kyllä ihan heti oo samanlaista tulossa.

OOOH! Netflixiin tullut Gossip Girlin viides kausi! Jotkut ehkä muistaa kun kesällä kerroin katsoneeni kaikki neljä tuotantokautta aika tiuhassa tahdissa ja itkin kun jaksot loppui, mutta nyt!!
Oon myös aivan inlove Vampyyri päiväkirjoihin.Hurahtihan ne kolme tuotantokautta yllättävän nopeasti,mitkä netflixistä löytyy. 

Oon myös halunnut alkaa taas lukemaan kirjoja, mutta koskaan täällä kirjastossa ei oo niitä mitä haluisin. Tähtäimessä olisi lukea vampyyri päiväkirjat ja The Fault In Our Stars aka Tähtiin kirjoitettu virhe, joko englanniksi tai suomeksi. Pitää nyt kyttäillä jos joskus löytyis kirjastosta, saa suositella samantapaisia hyviä kirjoja!:--) Äiti yllätti yks päivä ja lykkäs käteen tän Tähtiin kirjoitttu virhe -elokuvan, joka olis ny tarkotus lähi päivinä katsoa. Ootko nähny kyseisen elokuvan?:)Lisä lumien toivossa,toivotan teille kaikille ihanaa marraskuuta!:)

4 kommenttia:

 1. Stressiä täälläki ja muuttohommia pitäs viel jaksaa tehä.Viikonloppuna tosiaan muutettiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stressi on kyllä todella inhottava juttu..:/ luinkin muutostasi blogistasi,toivottavasti stressi heltyy kun asunto on järjestelty:) Ja onnea uuteen kotiin!:)

   Poista
 2. Iih :D toi Tähtiin kirjoitettu virhe on aivan ihana, mut tällänen herkkis itki melkeen koko leffan ajan (ja tunnin sen jälkeenki...) suosittelen katsomaan, mutta jos oot yhtään herkkä niin varaa nenäliinoja! :--DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hyvä! Siinä oli just sopivasti kaikkea,romantiikkaa,komediaa ja surua. Kyllä siinä sai nauraa ja itkeä:D kaunis tarina!:')

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)