23.6.15

Juhannus 2015

Mulla ei oikeestaan ole juhannukseen liittyen mitään ihmeellisiä perinteitä enää. Lapsena me mentii aina juhannukseksi isän lapsuudenkotiin,joka toimii nykyään mökkinä. Sinne tuli aina isän sisarukset perheineen ja kyllä sieltä on todella paljon hyviä muistoja tallessa!
Nykyään ei olla moneen vuoteen oltu juhannusta siellä,ollaan vietetty ihan kotona.

Tänä juhannuksena olin isän luona ja me saunottiin,grillattiin ja katottiin illasta kummelia. Oli ihan hauskaa vaikka ei mitään ihmeellistä tehtykään! Otin illan aikana jotain kuvia kännykällä ja laitan ne nyt tähän loppuun:

Juhannuskynnet:

Saunanlämmitystä...:Näkymä saunan ikkunasta:

Tämmönen kaveri kerrottuna miljoonalla oli mukana saunanlämmityksessä!:


Asuna oli maksimekko ja villatakki:
Illan ruoka,tästä puuttuu salaatit ja juomat:D :


Keltaisella meikillä menin juhannuksen,tuli vahingossa sellaset ruotsi-fiilikset kun keltanen silmämeikki ja sininen mekko:


En muuten oo tainnut blogissa mainita mun hiustenväristä! Siihen on nyt hiusmaskeilla sävytetty sininen liukuvärjäys alle ja päälle pinkki liukuvärjäys. Jos haluat pysyä mun elämästä selvillä niin instagramia päivittelen aika tiuhaan,sieltä mut löytää nimimerkillä riikkaamaliaMiten sun juhannus meni?:)

2 kommenttia:

  1. Huu oot päivittäny tän bannerin :o En oo ees huomannu ku mun bloggeri sekoilee, sun blogi on siellä listassa kyllä mut nää postaukset ei päivity siihen etusivulle D: Muuten noi hiukset awws♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määkää en nää et oot päivittäny:o Ooi kiitos:33

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)