30.10.15

Ohohups.

Moikka pitkästä aikaa!

Ei oikein lähtenyt tämä blogin päivittäminen niin kuin kuvittelin. Ei vaan kertakaikkiaan ole ollut jaksamista eikä motivaatiota.

Meikkailua olen paljonkin tehnyt ja niitä voi käydä jatkossakin instagramista katselemassa,jos kiinnostaa. (henk.koht. instagram: riikkaamalia , blogin instagram: riikkaamaliablogi )

Ajattelin tänne tulla kuitenkin tulevan halloweenin innoittamana jakamaan muutaman meikin minkä olen tehnyt viime aikoina. Saatan vielä viikonlopun aikana tehdä jonkunlaisen suttauksen naamaan,jos vaan jaksan ja löytyy innostusta.

Kertokaa mitä pidätte näistä ja mitä haluaisitte jatkossa lukea täältä. :)


Ihanaa syksyä!:)

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla! Oon melko tuore ja uus lukia, mutta tykkään sun kirjotuksista ja meikitkin on ihania. Tässä postauksessa kiinnitti huonmion tuo ihana hopea-musta silmämeikki ja sitten tuo sinun viimeinen kuva, ihana tumma syksyinen meikki. Tykkään! :) <3 Mää haluisin kuulla sun opiskelusta kosmetologiksi. Oon iteopiskellut myllytullissa Kosmetiikkaneuvojaksi, niin kiinnostais kuulla sun opiskeluistakin. :)
  P.S. Näinkin sut koululla, kun tulin extempore luokkaisellesi meikkimalliksi. Ois kiva mahdollisesti tutustua myös ihan oikeestikin, kun on samalainen kiinostuksen kohde kosmetiikkaan. :) Anteeksi jos oon "tunkeileva". :S :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista!:) <3 Aijaa, ei et ollut yhtään tungetteleva.:) Katoin sun instagramia yks päivä ja mietin,että mitenkä näytät niin tutulta niin oisinko sitten nähny sut kanssa jossakin ehkä siellä koululla,mutta en osannut yhdistää!:D Mutta ois tosiaan kiva tutustua,kun mullakaan täällä Oulussa ei oo vielä ihan hirveesti ketään tuttuja. :)

   Poista
 2. Tuo ensimmäinen sarjakuvameikki on tosi hieno! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)