2.8.15

Avon jalkojenhoito

**POSTAUS ON TEHTY YHTEISTYÖSSÄ**

Sain jokunen aika sitten testiin Avonin tuotteita. Sain kolme jalkojenhoitotuotetta: jalkakylpyaineen,kuorivat tyynyt ja viilentävän vaahdon.


Mun jalat on aika huonossa kunnossa,ne on kuivat ja karheat,etenkin kantapäät joten aika järeitä aineita saisi olla jotta ne sais "parantumaan".

Ensimmäisenä tuotteena on Epsom-suolaa sisältävä jalkakylpy.Tuotteen takana lukee näin:
"Helpottaa nopeasti väsyneide,särkevien jalkojen oloa. Rauhoittava koostumus sisältää maitoproteiinia ja epsom-suolaa. Rentouttaa jalkoja mukavasti.
Käyttö: Sekoita 15ml n.4 litraan lämmintä vettä. Liota jalkoja ja huuhtele huolellisesti. 
Varoitus! Jos kärsit diabeteksestä tai huonosta verenkierrosta, neuvottele ennen tuotteen käyttöä lääkärin tai jalkahoitoterapeutin kanssa. Vain aikuisten käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta joutuu silmään huuhtele huolellisesti vedellä."

Tätä tuotetta ehdin kokeilla vain yhden kerran ja en oikein huomannut sen tekevän mitään. Tuotteen tuoksu oli ihanan raikas ja sitä oli miellyttävä käyttää. Koska tuote oli rentouttava voisin kuvitella sen toimivan hyvin piiitkän shoppailupäivän jälkeen.

Seuraavana tuotteena on näistä kolmesta ehkä mielenkiintoisin: viilentävä vaahto jaloille.
" Viilentää jalkoja hetkessä. Rauhoittaa ja virkistää kuumottavia jalkoja ja sääriä. 
Käyttö: Älä ravistele. Suihkuta kämmeneen tai jalkoihin ja hiero kunnes vaahto on kokonaan imeytynyt. 
Varoitus! Ei sää käyttää rikkinäiselle iholle. Painepakkaus: suojaa auringon valolta,äläkä altista yli 50 asteen lämpötiloille. Älä puhkaise tai polta edes käytön jälkeen. Älä suhkuta avotuleen tai mihinkään muuhun hehkuvaan materiaaliin. Säilytä poissa sytytyslähteistä - tupakointi kielletty. Ei lasten ulottuville. Käytettävä vain ohjeen mukaan."

Täytyy aluksi mainita että en yhtään tiennyt mitä odottaa tältä. Ensimmäinen kerta tän kanssa oli todella pelottava,sillä kun sitä suihkutti käteen se ensin tuli sieltä nestemäisenä ja kaasuna ja alle sekunnin päästä se alkoi raksua ja poksua ja laajeni vaahdoksi. Ja kun sitä hieroi jalkoihin se jatkoi poksumistaan ja se poksuminen tuntui käden alla. 
Kun tämän oli levittänyt jalkoihin, jaloissa tuntui todella TODELLA kylmältä, eli siis viilennys toimi. Oli kyllä aika kylmiä päiviä aina kun tätä testailin niin tuntui ehkä jopa liiankin kylmältä,mutta voisin kuvitella tämän olevan ihana apu todella kuumilla helteillä,mitä ei tänä kesänä vielä ole saatu.


Viimeisenä tuotteena on kuorivat tyynyt jaloille.


" Pedi-peel - kuorivat tyynyt. Käyttö: Pyyhi tyynyllä jalkojen karheaa ihoa. Varoitus: Tulenarka. Älä käytä halkeilevalle tai vaurioituneelle iholle. Varoitus aurinkoherkkyydestä: tuote sisältää alfahydroksidihappoa(AHA) ,joak saattaa tehdä ihostasi aurinkoherkän."


Niin kuin aiemmin kerroin,mun jalat ovat aika huonossa kunnossa ja ei tämäkään tuote ole ollut ainakaan näin muutaman viikon käytöllä avuksi. Ensimmäisenä kun purkin avaa tulee vastaan aika voimakas tuoksu. Ei se mun makuun ole paha,mutta voimakas se on.:D Pakkauksessa on siis 55 tyynyä joilla pyyhitään jalkojen ihoa,ja sen pitäisi poistaa karheutta. Mulla se ei ole mitenkään huomattavan paljoa sitä poistanut,vain vähän.
Siskoni kokeili myös ja hän huomasi tuotteen pehmentäneen hänen kantapäiden ihoa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Jos kiinnostuit näistä tuotteista ja haluaisit tilata niitä, se onnistuu näitä ohjeita seuraamalla:
-tuotteet löytyvät netistä löytyvästä Avonin kuvastosta(linkki!) tai voit tilata paperisen version kotiisi sähköpostilla beauty.nemesis@hotmail.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä numerosta 040 7753943
  -> lähetä haluamasi tuotteiden tuotenumero (5 numeroa), kuvaston sivunumero sekä yhteystietosi sähköpostiosoitteeseen: beauty.nemesis@hotmail.fi
-Yhteyttä voi ottaa myös facebook-sivun kautta, jonne pääset TÄSTÄ.

************************************************************************************************
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)