30.8.15

Kuulumisia + Avon nutraeffects

Moikka pitkästä aikaa..

En ole muutamaan viikkoon oikein vilkaissukkaan mitään blogeihin liittyvää. Mun elämässä on just nyt tapahtunut aivan älyttömästi hyviä ja huonoja asioista lyhyen ajan sisällä.
Jos jollakin on mennyt ohi,niin olen kuun alussa muuttanut vanhempien luota ekaan kertaa yksin pieneltä paikkakunnalta,Pihtiputaalta kaupunkiin Ouluun. Aloitin myöskin uudessa koulussa opiskelemaan kosmetologiksi. Tällä viikolla sain myös kuulla mummoni nukkuneen pois..♥

Nyt yritän kuitenkin pitää kiinni tästä harrastuksesta, josta nautin ja saan muuta ajateltavaa samalla,kun kuvailen tuotteita ja nakutan tietokoneella postauksia menemään. :)
En vain ole varma kuinka pystyn 2 postausta/1vko -tahdilla menemään,mutta yritän ainakin kerran viikossa jotain tulla tänne kirjoittelemaan.

****************************POSTAUS TEHTY YHTEISTYÖSSÄ************************************

Mulla olisi teille esittelyssä kaksi mahtavaa kasvotuotetta Avonilta:
Avon nutraeffects Hydration päivävoide  ja saman sarjan geelivoide .

Avonin nutraeffects Hydration(purkit vaaleansinisiä) on kehitetty sopimaan herkällekin iholle, joten sarjan tuotteet ovat hypoallergeenisia, allergiatestattuja, parabeenittomia ja väriaineettomia. Voiteiden sisältävä Active Seed -yhdistelmä ja chia-siementen uute vahvistaa ihon suojakerrosta auttaen sitä suojaamaan itseään viimalta,pakkaselta ja kuivuudelta. 


Kevyt geelivoide lupaa kosteuttaa kasvojen ihoa 48 tunnin ajan sekä tehdä ihosta siloisen näköisen ja tuntoisen. Geelivoidetta voi käyttää aamuisin ja/tai iltaisin. Koostumukseltaan voide on paksuhkoa geeliä. Itse käytin geelivoidetta iltaisin ja toista voidetta aamuisin.


Kevyt päivävoide lupaa samaa 48 tunnin kosteutta ja sileää ihoa kuin geelivoidekin. Kevyttä päivävoidetta käytetään aamuisin. Päivävoide sisältää myös suojakertoimen 15. Tämä tuote saattaa värjätä kankaita sillä se sisältää Bentsofenoni-3.


Olen käyttänyt näitä tuotteita jo muutaman viikon ajan ja olen vaikuttunut! Nämä todella kosteuttavat,mutta eivät tee minun hieman rasvaista ihoa rasvaisemmaksi. Kun voiteet on levitetty ja antanut imeytyä, ihosta tulee ihanan sileä ja pehmeä. Minulla oli otsassa pienenpientä näppylää ja nyt ne ovat alkaneet häviämään tuotteiden käyttöönoton jälkeen, en tosin voi vannoa että nämä tuotteet ovat ainoat josta näppyjen häipyminen johtuu. En keksi mitään huonoa sanottavaa näistä, nousi mun kosteusvoide lemppareiksi! :)
Alla kuva vielä siitä miten voiteiden koostumus eroaa toisistaan. Vasemmalla geelivoide ja oikealla kevyt päivävoide.


 Jos kiinnostuit näistä tuotteista ja haluaisit tilata niitä, se onnistuu näitä ohjeita seuraamalla:
-tuotteet löytyvät netistä löytyvästä Avonin kuvastosta(linkki!) tai voit tilata paperisen version kotiisi sähköpostilla beauty.nemesis@hotmail.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä numerosta 040 7753943
  -> lähetä haluamasi tuotteiden tuotenumero (5 numeroa), kuvaston sivunumero sekä yhteystietosi sähköpostiosoitteeseen: beauty.nemesis@hotmail.fi
-Yhteyttä voi ottaa myös facebook-sivun kautta, jonne pääset TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)