11.11.15

Makeup Revolution FLAWLESS MATTE

Tein syksyllä tilauksen ensimmäistä kertaa Makeup revolutionilta(klik) ja en voisi olla tyytyväisempi. Ensinnäkin tuotteiden hinta-laatu suhde on käsittämättömän huikea. Toimituskin oli erittäin nopea, paketti saapui alle viikossa postilaatikkooni ehjänä.

Vaikka tilauksesta onkin jo kauan aikaa niin ajattelin silti tulla esittelemään tuotteita joita tilasin. Ensimmäisenä on vuorossa Ultra 32 shade eyeshadow palette sävyssä FLAWLESS MATTE.
Kyseinen paletti tulee pahvisessa kotelossa:
Eli paletissa on 32 erilaista mattaa luomiväriä. Täytyy sanoa tuosta pakkauksesta,että mun käytössä ainakin tekstit kului erittäin nopeasti, mutta ehjänä on muuten pysynyt! Sekä plussaa isosta peilistä.


Olen todella tykännyt paletista, sen värit eivät ole hurjan pigmenttisiä(niin kuin ei matat yleensäkkään) mikä tekeekin meikkien teosta todella helppoa.


( Mustassa näkyvä jälki on tullut siitä kun tein veden kanssa rajauksen:D )Suosittelen palettia kaikille,etenkin arki käyttöön. Paletin hintakaan ei ole paha,vain £8 eli n. 11€
Tästä pääset suoraan palettiin.


Onko sinulla kokemusta Makeup Revolutionista? :)

2 kommenttia:

  1. Tykkään ihan hirveästi MuRista! Musta tuntuu, että melkein jokaisessa blogipostauksessa joku niiden tuotteista fiittaa..:D On sieltä tullut hutejakin, mutta pääasiassa hyviä juttuja. Pigmentit ovat vakuuttaneet kaikissa tilaamissani tuotteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla!:) Ite oon kokeillut vaan muutamaa tuotteita,eikä vielä yksikään ole tuottanut pettymystä.:)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)