16.12.15

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Marraskuun puolessa välissä(postaukseen!) kerroin tehneeni tilausta Makeup Revolutionilta (kauppaan!) ja esittelinkin jo toisen tuotteen samaisessa postauksessa.

Nyt olisi vuorossa toinen tilaamani tuote: Ultra Contour PalettePaletti saapui pahvisessa boxissa,josta näkee minkälaisia sävyjä paletti sisältää. Itse paletti on ihan muovia ja paletissa on myös suuri peili,mikä on todella iso plussa.
Sävyjä paletissa on tarpeeksi monipuolisesti kasvojen muotoilua ajatellen. Paletissa on lämpimiä, kylmiä ja mattapintaisia ja shimmerisiä varjostus- sekä korostusvärejä.
Minusta tämä paletti sopii kaikille vaalea ihoisille,sillä väreissä pigmentti ei ole mikään hirveän vahva ja ehkä hyväkin niin, jottei tule helposti övereitä.


Tässä kuva josta voi nähdä ylärivin oikean puoleisimman sävyn shimmerit. Alarivin oikean puolimmaisessa on vastaava määrä shimmeriä,mutta on sävyltään enemmänkin lämmin kulta kuin tämä taas on kylmempi kulta.


Swatchit on alhaalta ylöspäin samassa järjestyksessä kuin paletissa vasemmalta oikealle. Ylhäällä swatchit ylärivistä ja alhaalla alarivistä.
Paletilla on hintaa £8 eli pyöristettynä 11€. Hinnalla tätä ei ainakaan ole pilattu! Suosittelen tätä kaikille,jotka haluaa helposti kevyehköt muotoilut kasvoille. :)

Oletko sinä kokeillut kyseistä tuotetta? Mikä on sinun lempi varjostus/korostus tuote?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)