20.6.18

Päivittäinen ihonhoitorutiinini

Ensimäisenä esittelen teille päivittäisen ihonhoitorutiinini. Kuvat otettu kännykälläni joten laatu ei ole paras,pahoittelut! Mutta halusin jo tosiaan päästä kirjoittamaan teille ihoni hoidosta.

Tällä hetkellä muuttaisin rutiinistani sen,että kaikki olisivat samaa sarjaa, näin ainesosat tukisivat toisiaan entistä paremmin.
Tuotteet ovat valikoitunee lähinnä vain kokeilemalla sekä seerumit ja kosteusvoide ovat valmistujaislahja sekä stipendi koululta.


Tässä siis kokonaisuudessa kaikki tuotteet,mitä käytän päivittäin kasvojeni ihonhoitoon. Taustatietona se,että olen kärsinyt pitkään aknesta. Nykyään ihoni on todella arpinen, pintakuiva sekä rasvoittuva. Eli tärkeimpinä tuotteiden tehtävinä ovat siis kosteutus tukkimatta ihoa sekä talinerityksen eli rasvoittumisen tasapainoittaminen.Putsarina minulla on estelle & thild -sarjan BIOCLEANSE 3-IN-1 cleansing foam.  Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, en kuitenkaan suosittele erittäin rasvaiselle iholle tai paljon/paksua meikkiä käyttävälle sillä tuotteessa ei varmasti riitä putsausteho siihen. Tuotteela on ECOCERT -sertifikaatti eli se on setifoitua luonnonkosmetiikkaa. Voit lukea lisää sertifikaateista TÄÄLTÄ . Tuote on myös vegaaninen.

Vaikuttavina ainesosina puhdistusvaahdossa on aloe vera sekä mustanseljan kukan entsyymejä ja vitamiineja. Nämä toimivat pehmentävinä,raikastavina sekä rauhoittavina ainesosina.

Estelle & thild-tuotesarjaa saa esimerkiksi jolien verkkokaupasta sekä sokokselta.


Silmämeikinpoistoon olen valinnut nivean vedenkestävän silmämeikin poistovoiteen. 
Vedenkestävänsilmämeikin poistossa en itse pidä ollenkaan kaksifaasisista tuotteista eli tuotteista joissa on kahta eri koostumusta, yleensä neste pohjalla ja päällä öljy ja tuote pitää ravistaa ennen käyttöä jolloin koostumus sekoittuu yhteen. 
Tämä nivean voide on maitomainen, hellävarainen mutta tehokas!

Tuotetta pystyy ostamaan lähen mistä vain päivittäistavaratalosta.


Kasvovetenäni on Lumenenherkän ihon Soothing Facial Tonic. Tuote on siis kehitetty herkälle iholle,kaikille ihotyypeille. Tämä kasvovesi rauhoittaa tehokkaasti,kosteuttaa sekä viimeistelee tehokkaasti puhdistuksen. 

Tuotteen vaikuttavia ainesosia ovat mm. risiiniöljy, pellavansiemenöljy.

Lumenen tuotteita saa ostettua mm. sokokselta.Tehotuotteina käytän iholleni seerumeita. Käytössä minulla on kaksi erilaista: tehokosteuttava ammattikosmetiikkasarjan Sothys Intensive hydrating seerum sekä talineritystä tasapainoittava toisen ammattisarja Isabelle Lancray PURALINE detox serum teint pur.

Pääsääntöisesti käytän Isabelle Lancrayn seerumia joka on tarkoitettu aikuiselle epäpuhtaalle iholle edistämään ihon luonnollista aineenvaihduntaa. Seerumi sisältää hyaluronihappoa joka on tehokas kosteuttaja ja konjak-kasvista saatavaa uutetta joka tehostaa kosteuden sitoutumista ihoon. Inkivääri-,kaneli- ja punaluppiouutteiden yhdistelmä ehkäisee tulehduksia. Iirisuuttee,sinkkisulfaatin ja retinyylipalmitaatin yhdistelmä tasapainoittaa talintuotantoa ehkäisten epäpuhtauksia sekä uudistaa.
Isabelle Lancrayn tuotteita saa ostettua vain hoitoloista ammattilaisilta, TÄÄLTÄ näet sarjaa myyvät hoitolat.

Kun ihoni tarvitsee erityistä kosteutusta seerumiksi valitsen Sothys-tuotesarjan hyaluronihappoa sisältävän seerumin.  Seerumi kosteuttaa erityisen tehokkaasti, aktivoi uudelleen ihon omat kosteutusmekanismit ja uudistaa epidermistä eli ihon päälimäistä kerrosta. Sothys tiedetutkimusyksikö on kehittänyt aktiiviaineen Boletus 1055 johon on tässä tuotteessa lisätty molekyylikooltaan erikokoista hyaluronihappoa, joista syntyy kolmivaikutteinen hyaluronihappotrio.

Sothys tuotteita saa vain ammattilaisilta TÄÄLTÄ näet hoitolat mistä voit ostaa kyseistä sarjaa.Täsmätuotteena papuloille ja pustuloille käytän Isabelle Lancrayn PURALINE detox gel anti-spot. Se on todella tehokas yksittäisiin epäpuhtauksiin joita tunnen alkavan muodostuvat. Tuote sisältää salisyylihappoa ja iirisuutetta jotka hoitavat tulehdusta ja nopeuttaa kuolleen ihosolukon poistumista ja näin epäpuhtaudet häviävät nopeammin.Kosteusvoiteenani on Sothys sarjan hyaluronihappoa sisältävä Hydratin gel-cream geelivoide. Voide on ihanan ohut rasvoittuvalle iholleni,mutta kosteuttaa äärimmäisen tehokkaasti. Tuote pehmittää ja suojaa ihoa. Tuotteessa on sama vaikuttava yhdistelmä kuin seerumissa. Aamulla aloitan kasvojen hoidon ensin kasvovedellä pyyhkimällä, sillä haluan välttää turhaa kosketusta veden kanssa välttäen sen kuivattavaa vaikutusta. Levitän ongelma alueille täsmätuotetta ja annan sen hetken imeytyä jonka jälkeen levitän seerumin ihon tarpeen mukaan kevyesti taputellen ja painellen. Lopuksi lisään kosteusvoiteen.
Illalla vanulapun avulla poistan silmämeikin ja pesen kasvot puhdistusvaahdolla, jonka jälkeen pyyhin kasvovedellä. Sitten taas täsmätuote,seerumi sekä kosteusvoide.Onko käyttämäni tuotteet sinulle tuttuja? Mitä sinun ihonhoidon päivittäiseen rutiiniin kuuluu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)