12.6.15

Kesäkynsiä ja kuulumisia!Tänään vuorossa vähän kynsiä. En osaa mitään selittää tähän,muutakuin että lakkoina käytin Avonin gel finish lakkaa pohjalla ja koristukset tein sellaisella nail art koristelulakalla. Nää oli ihan kivat,mutta kuviot oli aika hankala tehdä kun koristelulakka oli hieman kuivahtanut joten ei saanut kovin siistiä jälkeä,mutta ihan tyytyväinen näihin kuitenkin olen!:)

Aattelin tähän vielä laittaa jos joku ei ole huomannut,että oon nyt jo jonkin aikaa sitten saanut tunnisteet korjattua ja siivoillut blogia poistamalla "huonoja" postauksia (laitoin itselle talteen...). Lisäsin myös oikeaan palkkiin tunnisteet aiheittain joten jos etsii tiettyä postausta löytää sen helposti sieltä.

Sain eilen tiedon siitä,että pääsin kouluun! Minut hyväksyttiin OSAO:n myllytullin yksikköön kauneudenhoitoalan perustutkintoa opiskelemaan. Se oli se mihinkä hain ensisijaisena ja en oikeastaan edes uskonut,että tulen pääsemään sisään,mutta vitsit että olen onnellinen! Syksyllä olisi siis edessä muutto Ouluun ja täysin uusi sivu kääntyy elämässäni. Blogissa tulee varmasti postauksia tähän asiaan liittyen kesän ja syksyn mittaan!

Minkälaiset olis sun kesäkynnet,jos nyt pitäisi keksiä?
Ihanaa kesää juuri sinulle ja onnea kaikille kouluun päässeille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)