26.6.15

TESTISSÄ / Lumene Shimmering BB Body Lotion Heleyttävä Päivävoide

Toukokuun livboxista tuli Lumenen bb-voide vartalolle ja mulla oli alkuun aika ristiriitaiset fiilikset tuotteesta. Minä olen yksi niistä,joka ei rusketu kovinkaan helposti ja mulla onkin melkein vitivalkoiset jalat! Ajattelin silloin kun sain tuotteen,että se on pika-apu valkoisille koivilleni,mutta huomasin tuotteen sisältävän paljon pientä kimmellystä,joten into laantui.

Nyt päätin testata tuotetta kunnolla ja kertoa siitä teille!


Tuotteen takana lukee näin:
"Heleyttävä BB-vartalovoide
Hetkessä upea, luonnollinen hehku ihollesi! Heleyttävä BB-vartalovoiteella korostat ruskettunutta ihoa tai korostat ihoa juhlia varten. Tämä kaksivaikutteinen vartalovoide sekä kosteuttaa että heleyttää ihoa välittömästi luonnollisellä sävyllään ja sädehtivillä, kullanhohtoisilla helmiäisillä. Suomalaisen lakan ainutlaatuinen nektari tuo upeaa kirkkautta iholle. Sopii erityisesti säärille,käsivarsille ja dekolteelle. Käyttö: Levitä tasaisesti, joka puolelle vartaloa. Anna kuivua ennen pukeutumista. Helppo pestä pois. Ei sisällä aurinkosuojakerrointa."

Kokeilin  BB-vartalovoidetta pelkästään säärille. Tuotetta oli todella helppo levittää tasaisesti,kuivimpiin kohtiin kuten polviin jäi kuitenkin tummemmin kiinni. Aluksi tuotteen levitettyä tuli todella "lähmäinen" olo,mutta se meni n.5-10 minuutissa ohi ja tuntui kuin ei olisi mitään jaloissa. Tuotteen pois pesemistä kehuttiin helpoksi ja yllätykseksi se oli sitä! Lähti helposti huuhtelemalla ja hieromalla pois. Alussa järkyttänyt shimmerin määrä ei kuitenkaan haittaa jaloissa,näyttää varmasti kivalta auringossa.
Pigmenttiä tässä ei paljoakaan ollut,mutta se johtuu varmastikin siitä,että mulla tosiaan on aika vaaleat jalat ja tuotetta suositellaan korostamaan rusketusta. Kyllä tämä varmasti mulla menee käyttöön esimerkiksi kesänjuhlia varten,kun tulee hametta tai mekkoa käytettyä sillä lopputulos oli hieman päivettyneemmän näköinen kuin ilman. Laitan tähän loppuun vähän kuvia:
Säärissä ei ole mitään:


Tästä näkee aika hyvin shimmerin määrän:


Tuote levittyy todella helposti:


Yksi kerros BB-vartalovoidetta vasemmassa jalassa:


Kaksikerrosta tuotetta vasemmassa jalassa:


Kameraan en saanut vangittua hohdetta,jota shimmerit tuo. Kokeilin sitten kännykällä ja se onnistui vähän paremmin:

Mitä tuotteita te käytätte saavuttaaksenne kauniin päivittyneen ihon? Oletko kokeillut kyseistä tuotetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)