10.7.15

4 x KESÄHUULET

Monella on tapana ottaa kesällä esiin ne kaapin perällä pölyttyneet huulituotteet ja laittaa ne käyttöön ihanan aurinkoisina kesäpäivinä.
Minulla on vielä opettelemista huulituotteissa sillä kuulun niihin "vain huulirasvalla" liikkuviin tyyppeihin.
Tykkään kyllä huulipunista,-kynistä ja kiilloista, mutta jotenkin arjessa niitä ei minulla näe. Vapaa-ajallakin vain jos huvikseen kotona meikkaan ja tiedän ettei minun tarvitse lähteä minnekkään.

Päätin kuitenkin koota 4 erilaista huulituotetta, jotka sopivat kesällä arkeen ja juhlaan. Kaikki tuotteet ovat helposti saatavilla olevia markettituotteita.



Nämä neljä tuotetta valitsin eri merkeiltä: Avon,Loréal,Maybelline ja Maxfactor.

Ensimmäisenä on  Avonin sävyttävä huulivoide. Huulivoide on hieman sävyä antava eli juuri sopiva sellaisille,jotka totuttelevat vasta käyttämään sävyllisiä huulituotteita. Voiteessa on hento oranssin sävy ja tuote tuntuu todella kosteuttavalta, tuoksu ja "maku" on myöskin todella miellyttävä.


Toukokuun livboxista tuli Glitz and Glam -blogin Minnan valitsemana tuotteena Maxfactorin huulipunakynä. Minulle tuli punertava hennon sävyinen Foxy Amber. Kynästä ei lähde paljoa pigmenttiä ja onkin siksi helppo käyttää. Myös kynämalli helpottaa tuotteen levittämistä.

Loréalin huulipunassa on todella vahva pinkin sävy,joka ei valitettavasti toistu kuvissa yhtä kirkkaana. Sävy on juuri sellainen barbie-pinkki. Tässä punassa on paljon pigmenttiä ja peitti ainakin minulla oman huulten sävyn kokonaan. Niinkuin hieman näkyy niin saattaa korostaa kuivimpia kohtia,joten huulet kannattaa olla kunnolla kosteutetut ennen punan laittoa. Huulipunassa on myös hieman ehkä vaniljainen "maku"/tuoksu.



Viimeiseksi valitsin mun tän hetkisen lemppari punan,vaikka sitä en usein käytäkkään. TODELLA kirkas Maybellinen 910 Shocking coral. Puna peittää täydellisesti ja näyttää tasaiselta huulilla. Tykkään myös tuotteen tuoksusta/mausta todella paljon! Jos käyttäisin paljon huulipunia tämä olisi varmasti sellainen jonka valitsisin esimerkiksi festareille!:)



Mikä näistä on sun lemppari? Kuinka paljon käytät huulituotteita?:)

PS: Käy laittamassa Q&A -postaukseen(klik!) muutama kysymys akneen tai ihonhoitoon liittyen.

4 kommenttia:

  1. Toi vika pisti itellä tosi paljon silmään ja aivan ihanan värinen! :--) En ite käytä normaalisti mitää muuta ku huulirasvaa jos sitäkään aina :D

    commeofvelvet.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on!:) Se on oikeesti niin kirkas että näyttää livenäkin melkeen photoshopatulta:'D
      Itse menen kanssa yleensä vaan huulirasvalla.:D

      Poista
  2. Kylläpä on kaunis tuo shocking coral, täytyy melkeen mennä swatchailemaan itsekin :).

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)