3.7.15

Kesäkuun suosikit

Niin se kesäkuukin hurahti ohi ihan silmänräpäyksessä! Nyt olis vuorossa siis viime kuun suosikit. Laittakaahan kommetteihin,mitkä oli just teidän suosikit.:)


- Voitin instagram-kisasta rimmelin wake me up -ripsivärin ja oon aivan rakastunut siihen. Sopivasti pituutta,eikä yhtään paakkuja!
-Maybelline Baby skin -primeri on ollut joka kerta käytössä meikkipohjaa tehdessäni. Se tekee ihosta silkkisen tuntuisen ja häivyttää hieman suurentuneita ihohuokosia.
-Make up Storen luomiväri sävyssä Sophisticated , aivan ihana häivytys sävy!
- Nivean lip butter "maussa" coconut, ihana tuoksu ja huippu hyvä kosteutus.



- The O.C. on ollut sarja-lempparina kesäkuun ajan. Tilasin joskus levykauppa x:stä alennuksesta n.45€ kaikki kaudet (norm.85€) ja nyt kesäkuun ajan olen ekaa kautta katsoskellut.
-Olen myös päässyt katsomaan Gossip Girlin 6.kautta netflixistä
-Yhtenä suosikkina on myös tietysti se,että pääsin kouluun! Jos joku ei siis vielä tiennyt,niin pääsin Ouluun opiskelemaan kosmetologiksi.
- Oon myös innostunut snapchatista, oon siellä(niinkuin instagramissa ja twitterissäkin) nimimerkillä riikkaamalia


- Mun nokia lumia alkoi temppuilemaan viime kuun aikana,se lähetti viestit viikon viiveellä ja siinä oli mikki rikki,joten puhelut piti hoitaa kuulokkeiden kautta. Ostin sitten uuden: Samsung galaxy s4 mini. Aivan huippu mulle!
- Ostin H&M:stä alennuksesta kabukin 3€ ja yllätyin ihan täysin sen pehmeydestä ja olenkin käyttänyt vain sitä puuterin levityksessä.
- Musiikki suosikkeina on ollut uunituore Erakossa -artistin Sydän(osa 1. eteinen) -EP,aivan huikea. Ihanan erilaista musiikkia,juuri mun makuunkin vielä. Varsinkin kappale: Niin kauheen kaukana on todella hyvä!
-Muut musiikki suosikit on ollut: Kostume-vielä joskus ja Timi Lexikon: ilosofiaa


Aurinkoista heinäkuuta!♥


4 kommenttia:

  1. Meinasin itsekin ostaa Maybellinen primerin, mutta sitten ajattelin että se tuskin sopii minun helposti rasvoittuvalle iholle. Pitää olla vähän tujummat aineet tälle iholle :D. Lumenen mattameikkivoide on ollut mun ehdoton suosikki, ja siihen kun vielä saisi aurinkosuojan niin se olisi perfect!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä aika hentosta. Mulla on sellanen omituinen iho,että rasvottuu aika helposti,mutta on myös pintakuiva. Ja tästä primerista odotin eniten sitä että häivyttäisi ihohuokosia,tuosta kestävyydestä en niinkää ole kauheen vakuuttunut. Mut kaikenkaikkiaan hyvä tuote mulle:D
      Mun pitäis kyllä kokeilla tuota lumenen mattameikkivoidetta,kun on niin kovin kehuttu!:)

      Poista
  2. Ostin kanssa tuon babyskinin kokeiluun hetki sitten ja oon kyllä tykännyt sellaisena marketti vaihtoehtona Too Facedin primed & porelessille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nähnytkin muutamasta youtube-videosta,että ne on aikalailla verrattavissa toisiinsa.:)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat! Julkaisen vain asialliset. Kiitos!:)